Salam... Syukur Alhamdulillah...

DJ jumpa peluang ini, sambut peluang ini, & kongsi peluang ini. Tq Allah kerana rezeki mu ini.

Berilah peluang kepada diri anda dengan membaca website ini dari mula baris pertama sehingga habis baris terakhir, baca sekerat-kerat tu yang tak berapa "nampak" tu, rugi..., anda dah sampai ke page website ini, luangkan beberapa minit masa berharga anda, ianya bakal membuka satu lembaran baru yang luarbiasa hebat dalam hidup anda - WOW!

Jemput tonton dulu video pendek 40 saat ini.

Nak tahu cara BUAT DUIT yang sungguh MUDAH & langsung TAK MEMBEBANKAN dengan menggunakan HANDPHONE kita dalam Masa 1 Hari?!

Simkad #1 Di Malaysia & Dunia!
Revolusi Guna Handphone,
DUIT MASUK!
TONE WOW Prepaid That Pays


TONE WOW adalah simkad yang membolehkan kita menjadi pengguna bijak di dalam penggunaan handphone dan memberi kita peluang menjadi usahawan Telco. Tidak seperti simkad yang lain, TONE WOW memberi kita manfaat yang luarbiasa hebat WOW dan pendapatan pasif yang berterusan dan berulang dengan modal yang teramat kecil dan cara yang sungguh sempoiii…..

(Bagus ni… kalau kita tak join pun memang kita dah pakai handphone pun, baik kita join, dapat juga manfaatnya).
LATARBELAKANG DATO' HJH JAHLILAWATI
@ DATO' JAH @ DJ

  • Dato’ Jah telah berkecimpung dalam bidang keusahawanan selama 10 TAHUN, memegang gelaran TRIPLE MULTIJUTAWAN PANTAS PROVEN LEJEN :) ,6 FIGURE INCOME SEBULAN, TOP SPONSOR SYARIKAT.. di TIGA bidang usahawan iaitu Kesihatan air (Kangen Water, PEMECAH REKOD DUNIA – THE FASTEST IN THE WORLD!) (2015-hingga sekarang), Telekomunikasi (Tone Excel) (2013-hingga sekarang TONE WOW), dan e-Pendidikan (Score A) (2009-2013).
  • Dato’ Jah telah melahirkan BELASAN ORANG JUTAWAN (dalam masa 2 tahun) & RIBUAN ORANG BERPENDAPATAN 4, 5, 6 ANGKA SEBULAN (dalam masa 10 tahun) yang terdiri dari pelbagai latarbelakang.. Tidak kira siapa diri anda, yang penting anda nak UBAH KEHIDUPAN anda
  • Sebelum menceburi bidang usahawan, Dato’ Jah bekerja makan gaji (1989-2009) di syarikat swasta I.T. selama 20 tahun, jawatan terakhir sebagai Ketua Jabatan, merupakan pekerja cemerlang syarikat secara konsisten.
  • Setelah berjaya dengan produk orang lain Dato’ Jah mengorak langkah mengeluarkan produk kesihatan dengan branding DJ Moment, NaViX (2017-hingga sekarang) keluaran syarikat beliau sendiri
  • Terbaru Dato’ Jah join 1 lagi bisnes iaitu Affiliate (2018-hingga sekarang), dan telah pecahkan rekod terbaik bisnes-bisnes sebelum ini di HARI PERTAMA join! Seterusnya mencapai REGIONAL PARTNER pantas Malaysia & Indonesia iaitu dalam masa 2 bulan sahaja
  • Dato’ Jah merupakan PENGASAS kepada BisnesJaya Academy (BJA) iaitu training center yang melatih para usahawan (2009 hingga sekarang) berjaya hingga ke peringkat JUTAWAN. Akademi ini sesuai untuk semua para usahawan terutama yang bercorak network marketing
  • Pencapaian Dato’ Jah telah mendapat liputan di beberapa media seperti akhbar, majalah, radio, tv, dan media sosial


SUMMARY INCOME TONE EXCEL (TE) DJ
  • Di bulan pertama sahaja beliau telah dinobat sebagai Top Sponsor No. 1 syarikat bagi bulan Mei 2013

    Bulan Pertama Income terus 4 Angka (RM4 Ribu)

    Bulan Ke-3 Dah 5 Angka (RM17 Ribu)

    Bulan Ke-9 Capai 6 Angka (RM125 Ribu)

    Bulan Ke-10 Income RM184 Ribu (21 Branches)

    Dalam masa setahun setengah (Mei 2013 – Feb 2015) melahirkan 33 Branches

  • Rangkaian DJ juga ada yg dapat 5 angka sebulan dalam jangkamasa yg singkat beberapa bulan sahaja

  • DJ merupakan Ikon ‘Trend Setter‘ BisnesJaya dalam revolusi perkembangan dan pencetus aura gelombang Usahawan Telco sejak Mei 2013. Sekali lagi pencapaian beliau pecah rekod semua!




Itu la... tak check-it-out sendiri tak tahu! Kepada yang dah check-it-out - usah bertangguh lagi, nanti kawan-kawan & sedara-mara U yang akan prospekting U balik! Ini FENOMENA ARUS DERAS yang tak dapat ditahan-tahan, tak boleh elak, better U yang join dulu & prospekting mereka. Kepada yang dah join, usah lambat-lambat - Gali Guna Traktorrrr...!!!!! :-)

Ok, cukuplah tu cerita details pasal pencapaian Kak Jah summary 10 bulan pertama. Apa yang penting, Kak Jah dah buka jalan & buktikan yang bisnes sekupang dua kupang ni pun boleh pergi laju kalau kita buat dengan cara yang betul!

Ayuh, anda berada di dalam kerugian jika terus bertangguh, sebab anda tetap pakai handphone walaupun anda tak join! Jangan kata “No” tanpa anda check-it-out sendiri. Contact pambawa website ini untuk nak tanya apa-apa atau nak join.

Kepada yang dah sambut tu, kita dah ada mesin atm pengeluar duit dah niii... tinggal nak cucuk (sponsoring) & picit (servicing) jer lagi... rugi kalau kita tak buat tak ambil duit tu... Wake-up & do it!



Teman-teman sedarlah,

Plan A anda iaitu apa yang anda buat sekarang, tidak memungkinkan anda mencapai impian anda. Peluang dah datang depan mata, tuhan dah bagi, peluang best-best datang jarang-jarang sangat dalam hidup. Sambut lah peluang yang wow ini.

~Ikhlas, Dato’ Jah

Ingin dapatkan e-Book PERCUMA & Voucher Diskaun Training?!

Sila masukkan maklumat anda di bawah:

Nama:
Emel:
No Tel/Mobile (cth:+601123456789):
Negeri:
Bandar:
BUKA MINDA!

1. Adakah Anda seorang pengguna TELEFON BIMBIT?
Syy ..biasanya semua orang jawab Ya!
2. Sudah BERAPA LAMA anda guna telefon bimbit? TELCO MANA? Berapa BIL/TOPUP SEBULAN?
Biasanya jawapan sudah banyak tahun. Bukan telco TONE WOW. Bil/Topup anda serendah RM20, ada yang setinggi ribuan ringgit sebulan, macam DJ.. huhuhu
3. SAMPAI BILA anda akan guna telefon bimbit?
Biasanya jawapan sampai bila-bila, ada yg kata sampai mati… hihi
4. Adakah telefon bimbit anda sekarang TANGGUNGAN (duit keluar) atau ASET (duit masuk)?
Jawapan, semuanya duit keluar huhu...

FAKTA TELEKOMUNIKASI

32.4 juta

Populasi penduduk Malaysia

42.3 juta

Talian Telefon Bimbit Berdaftar
(Postpaid 10.2 juta / Prepaid 32.1 juta)*

*Sumber: Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, 2017

✔ Market SANGAT BESAR – 42 juta talian
✔ Market SANGAT FRESH – baru dilancarkan pada 18-Januari-2019
✔ Baru beberapa ratus ribu shj talian TONE WOW berdaftar



Telco di Malaysia


Seorang boleh register 5 simkad per IC, per telco.

PROFIL SYARIKAT

  • TONE EXCEL SDN BHD ditubuhkan pada tahun 2009
  • Tahun 2010 menandatangani perjanjian bersama TUNE TALK

  • Tahun 2018 menandatangani perjanjian bersama DIGI
  • TONE WOW secara rasmi dilancarkan pada 18 Januari 2019
PENGENALAN
Ini BUKAN bisnes m.l.m., BUKAN bisnes topup,

ini referral program, bisnes simkad,

BUAT KERJA SEKALI,
DAPAT KOMISEN BERKALI-KALI
selagi orang tu topup & mereka tak topup dengan kita, mereka topup di tempat-tempat biasa topup.
KELEBIHAN

PROGRAM RUJUKAN

Simkad TONE WOW guna line DIGI
MODAL SEKALI seumur hidup
bermula serendah RM10.

  • Boleh kekalkan nombor HP lama
  • Nombor postpaid pun boleh kekalkan
JENIS SIMKAD

Orang yg dah join Tone Excel, daftar dengan simkad Lite harga RM10, ianya carry geneologi & pangkat ikut Tone Excel (NM/ JC/ SC/ BR).


Saranan DJ untuk ahli
Tone Excel


  1. Jika anda HANYA ADA 1 acc/sim di TE & anda nak buat bisnes TONE WOW, anda kena lah ada acc/sim di TONE WOW kerana jika tiada macam mana anda nak convince orang lain join TONE WOW?
    Jadi anda kena buka 1 acc/sim baru di TONE WOW

  2. Kelebihan TONE WOW dari segi:
    • Ada pilihan modal lebih rendah iaitu RM10
    • Pengiraan Bonus Tahunan taja Lite pun boleh
    • Ada WOWcher & WOWlet
    • Rate competetive; Call, sms, data boleh carry forward
      (tertakluk kepada terma & syarat seperti dalam website HQ TW)

  3. Jika anda ada LEBIH drp 1 acc/sim di TE, anda port-in ke TONE WOW & tinggalkan 1 acc/sim di TE:
    • Untuk dpt PA Insurance di TE
    • Boleh terus menaja di TE jika ada yg berminat

  4. Ingat sebelum port-in, habiskan kredit & points di TE dahulu


Lite 3 bulan @ RM3/2/1 (ahli baru topup > rm30), RM1/2/1 (topup < RM30)

Push 1 bulan @ RM8 (ahli baru topup > RM10)

Biz 2 bulan @ RM15/10 (ahli baru second topup RM30) & Branch dpt RM5
Haaaa…. bonus kedua ni yang paling best, di mana setiap kali orang di bawah kita topup, kita akan dibayar komisyen RM % daripada amaun topup mereka, sehingga 3 aras:

Contoh: ANDA Biz, topup RM60 sebulan.

ANDA taja Nana, Nana topup RM100, Nana adalah Aras 1 anda, ANDA DAPAT 10% iaitu RM10.

Nana pula taja Jai, Jai topup RM100, Jai adalah Aras 2 anda, ANDA DAPAT 3% iaitu RM3.

Jai pula taja Ani, Ani topup RM100, Ani adalah Aras 3 anda, ANDA DAPAT 13% iaitu RM13.


Untuk lebih jelas lagi, kita tengok simulasi potensi pendapatan bulanan di bawah. Contoh semua orang taja 10 orang & semua orang topup RM30/ RM60/ RM100.
LITE - DUPLIKASI 10
Andaikan Topup bulanan anda RM30 ke atas

PUSH - DUPLIKASI 10
Andaikan Topup bulanan anda RM30 ke atas

BIZ - DUPLIKASI 10
Andaikan Topup bulanan anda RM60 ke atas

Ok tak? Dapat income pasif/pencen RM4 ribu hingga RM13 ribu sebulan?

Ok sangat tuuu... Realiti diluar sana dapat income pasif/pencen macam tu kalau kita kerja kerajaan, kita kena kerja 30 tahun & jawatan tinggi seperti pengarah, bila kita pencen dapat lah income pencen/pasif macam tu. Bukan senang ooo...Di sini kalau kita boleh buat dalam masa setahun pun kira ok sangat lah tuh.

LITE - DUPLIKASI 20
Andaikan Topup bulanan anda RM30 ke atas

PUSH - DUPLIKASI 20
Andaikan Topup bulanan anda RM30 ke atas

BIZ - DUPLIKASI 20
Andaikan Topup bulanan anda RM60 ke atas

Hmmm.. RM105k banyak sangat dah tu.. dapat yg RM31k pun dah ok sangat.

Dari simulasi di atas, nampak dgn jelas, ambil biz lagi untung.. beza lite dgn biz lebih kurang 3 kali ganda! Pada hal melakukan kerja yg sama - masa, tenaga, usaha, duit buat prospekting sama shj yg dihabiskan, tapi hasil berbeza-beza.
Sendiri mau ingat lah! :)
Tiada Had Masa & Income
Selain sebagai distributor biasa (komisen topup 3 aras), kita juga boleh jadi sebagai center JC/SC/BR. Haaaaa.... dah sampai level ni - memang best! Apa-apa pun yang penting kita jadi distributor biasa dahulu, kembangkan rangkaian kita, bila komisyen topup dah cecah RM amaun tertentu, kita dapat upgrade secara automatik jadi center. Bila jadi center, selain dapat untung runcit jual simkad, yang best, juga dapat komisen topup lebih tinggi & hingga infinity level ooooo..... :-)

Minimum topup untuk kelayakan dapat komisen:
NM – RM30/RM60, JC – RM60, SC – RM80, Branch – RM100


Promo Auto Upgrade

Kempen Kelayakan Promosi Pangkat Secara Automatik dilanjutkan kepada 31hb Disember 2019.
TERBARU! Mulai 1 Ogos 2019, insentif Top Up (tidak termasuk insentif lain) yang diperoleh daripada penajaan ahli baru* TONE EXCEL, boleh digabungkan dengan insentif TONE WOW, untuk pengiraan kelayakkan Kenaikkan Pangkat Automatik ke Junior Centre, Service Centre, Premium Service Centre atau Branch.
*Penajaan baru dari 1 Ogos 2019 dan seterusnya SAHAJA.



Kelayakan Insentif Bulanan untuk Kenaikan Pangkat Secara Automatik untuk ahli-ahli biasa adalah:


*180 Hari Tempoh Percubaan & Terikat dengan Sasaran Pencapaian Branch. Berkuatkuasa dari 1 Ogos 2019.

Nota: Upgrade Lite Cara-2: Bayar RM100 (tiada topup RM30). Immediate Upline Biz & ke atas - dapat komisen RM30. Immediate Branch - dapat komisen RM5.

*Details kelayakan naik pangkat ke Center - refer latest update di website rasmi HQ TONE WOW.

Duplikasi Service Center


Jeng, Jeng, Jeng...Now DJ bagi contoh ADVANCE sikit... Biar anda tak senang duduk lepas membaca ni...hihihi...

Contoh Service Center, kita boleh dapat komisen additional 2.5% dari level pertama hingga INFINITI level! Yup infiniti level! Banyak tuuu...

Contoh di bawah, tunjuk sampai aras ke-4 sahaja, nanti kalau tunjuk sampai banyak aras kata tak logik la pulak, angkanya sangat besar.

BIZ - DUPLIKASI 10
Andaikan Topup bulanan anda RM60 ke atas

Sampai aras ke-4 sahaja income RM12 ribu hingga RM41 ribu sebulan.

Tengok contoh ni pulak – Kita taja 100 orang di aras pertama kita, manakala semua orang yang lain menaja 10 orang.

BIZ - DUPLIKASI 10
Andaikan Topup bulanan anda RM60 ke atas

Sampai aras ke-4 sahaja income boleh pergi sampai RM123 ribu hingga RM412 ribu sebulan
Gillerrr!!! Bisnes sekupang dua kupang boleh pergi banyak macam ni!.
Tahu lah bukan sekarang boleh dapat, a few years lagi la - 3 tahun?, 5 tahun? 7 tahun?

Yang penting ada potential dapat & boleh dapat bukan jangkamasa puluh-puluh tahun & nak ke arah dapat tu tak de la income YOYO giler-giler, turun-naik skit-skit tu ada la (jika nampak turun tu, buat lah sesuatu, ada masa, tidak drastik).. insyaAllah ke arah menaik kalau kita buat dengan cara yang betul & dengan izinNya.


Sebab tu sangat penting buat ikut sistem, DJ akan tunjukkan sistem nya di Dashboard!


Kena ingat, bilangan ahli sampai 100 ribu tu memang nampak sangat ramai/banyak, tapi bukan kita seorang sahaja yg buat, ini lah keindahan/kelebihan bisnes network marketing, bilangan tu kita capai atas hasil kerjasama effort teamwork (kuasa "leverage", kuasa duplikasi). Tak nak tengok kat aras 4 - 100 ribu ahli tu sebab rasa macam susah nak dapat banyak tu pun tak pe, tengok jer kat aras 3 - 10 ribu ahli - itu pun income boleh capai RM46 ribu hingga RM155 ribu sebulan - banyak sangat dah tuh..

Isykk...kira sendiri lah berapa income kalau infiniti level. Tak nak tunjuk lah kat sini sebab jumlahnya sangat besar, nanti kata kelentong la pulak.


Yang bestnya rakan-rakan...

(berapa banyak best la bisnes ni...hihi...tapi yang ini memang betul-betul best), yang bestnya bisnes ini, orang-orang dibawah kita nak topup mereka semua tak cari kita, mereka topuplah macam biasa yang mereka selalu topup sebelum-sebelum ini iaitu di tempat-tempat topup seperti 7-eleven, petrol stesen, pasaraya, mesin topup, mahupun gunakan fasiliti ebanking.

Best, best kan! Kita tak perlu servis mereka! & Tak perlu nak ingatkan mereka untuk topup, mereka pun tak suka kita ingatkan, sure mereka pakai/topup punyalah.





Kerja sekali - kenalkan program/simkad ini;
Dapat banyak kali - setiap kali orang topup; Tak de apa-apa nak jual lagi.


Cerita pelik tapi benar!
Salah satu perkara asas & penting yang perlu kita ambilkira semasa nak tentukan/pilih bisnes yang bagus adalah bisnes itu kena ada REPEAT SALE & cara nak dapatkan repeat sale itu adalah dengan CUSTOMER YANG SAMA akan repeat beli lagi dari kita. Semua orang mengetahui perkara ini, ianya adalah benar, jadi tiada apa-apa yang nak pelik kan.

Haaaaa.....ni yang nak cerita nih! Di bisnes TONE WOW kita dapat
REPEAT SALE TANPA BUAT REPEAT SALE! Aikk! Macam mana boleh jadi macam tuh??
Terjadinya begitu sebab CUSTOMER KITA HANYA BELI SEKALI SAHAJA DARI KITA (simkad), lepas tu mereka tak beli lagi dah dari kita (topup), tapi kita MASIH TETAP DAPAT KOMISEN (topup) SAMPAI BILA-BILA selagi customer kita tu topup! Hah! Tak ker benar tapi pelik tuh - boleh dapat repeat sale tanpa buat repeat sale!??

Yup, bisnes ini memang luarbiasa! Ayuh, buka minda anda, buang prasangka anda, check-it-out sendiri dulu. Saya dulu pun tertutup minda & berprasangka.

Alhamdulillah Allah dah buka pintu hati supaya tidak lagi begitu.
Usah bertangguh, sangat sukar nak dapat peluang bisnes pelik tapi benar ni! Dah la tu modal RM10 or RM98 jer! & Yang sangat penting u takkan bebankan orang yang u kenalkan sebab jika mereka buat tak berjaya pun mereka tak rugi apa-apa malah mereka dapat banyak benefits. Syukur jumpa peluang ini, sambut peluang ini, & share peluang ini - ramai boleh dapat benefits & extra income. Terbaek!


Untung sehingga RM16 sekeping! Semakin tinggi pangkat anda, semakin rendah harga simkad.
Penajaan 1 hingga 20 orang direct = 1% hingga 20% (On top of komisen topup)

Direct activation kena aktif minimum 3 bulan dari tarikh register & activate.

Pengiraan bonus dibuat setiap bulan & dibayar setiap 6 bulan.


Perghhh!!! Amacam...?? Dah sampai ke peringkat ni... Bukan kah best plan nya... Sebab tu suruh baca/check-it-out sampai habis dulu.

Setiap kali topup anda dapat rebat tunai 0.5% & WOWcher Point
50 sen – Web (Lite & Biz tak dapat)
RM1 – App (Lite tak dapat)

Tarikh Bayaran


Bonus 1 : Fast Track
  • Rujukan langsung dari 1hb - 15hb, dibayar pada 31hb
  • Rujukan langsung dari 16hb - 31hb, dibayar pada 11hb bulan berikutnya
Bonus 2 & 3 : Komisen Topup
  • Dibayar setiap 21hb bulan berikutnya
Bonus 4 : Untung Runcit Simkad
  • Dibayar pada setiap 25hb bulan berikutnya
Bonus 5 : Bonus Tahunan
  • Dikumpulkan setiap bulan, selama 6 bulan
  • Jan - Jun akan bayar pada Oktober
  • Jul - Dec akan bayar pada April tahun hadapan
Bonus 6 : Cash Rebate

Bonus 7 : Pendaftaran Ahli Baru
  • Dibayar pada setiap 25hb bulan berikutnya
Bonus-bonus ini akan masuk terus ke dalam akaun bank anda.

Contoh income DJ di TE

Wow wow wow... Pertama kali di pertontonkan... Printscreen statement income kjah! Bulan Mei-2015 genap 2 tahun kjah join TE. Ini adalah salah satu dari account kjah; kjah ada beberapa account; account tu menunjukkn salah satu dr 9 jenis income kjah - bulan Apr-2015 salah satu income iaitu komisyen topup RM80+K. So bayangkanlah income kjah keseluruhan campur beberapa account campur 9 jenis income - pengsan! Itu baru 2 tahun, kalau lagi banyak tahun? Jadi tunggu apalagi, meh kjah ajar gali lubuk emas guna traktorrr. Tengok tips multijutawan, DJ tunjukajar kat dashboard.

Giler betul bisnes orang masuk/join 90 henggit jer & orang topup, dapat komisyen seringgit dua jer, boleh dapat income sebegini dalam jangkamasa yang singkat sahaja!

Semuanya adalah kerana handphone merupakan barang KEPERLUAN yang PALING KERAP sekali orang guna/pakai, berbanding barang- barang keperluan lain tidak sekerap seperti penggunaan handphone!


KADAR TONE WOW

Jika dibandingkan dengan telco lain – sekali imbas baca broshur telco lain nampak macam rate mereka rendah tapi jika di teliti hingga habis baca di bawah di dapati ada star *, **, *** iaitu Terms & Conditions untuk nak dapat rate rendah tu...

Contoh nak dapat rate murah:
  1. Kena topup > certain amount
  2. Kena call > certain time
  3. Kena call waktu tertentu
  4. Kena call/sms same network/telco
  5. Balance topup yang tak habis sangat tinggi charge nya. So sebenarnya telco lain tu tak lah rendah seperti yang di sangka
Dalam satu masa ada telco yg rate lebih rendah dari TONE WOW.
PELAN-PELAN
TONE WOW


*Details Pelan & Kadar TONE WOW - refer latest update di website rasmi HQ TONE WOW.

SIMKAD SPECIAL

Anda boleh dapatkan Simkad Premium atau Simkad VIP pada harga biasa, cuma perlu topup advance untuk setahun sahaja.

Harga simkad mengikut pangkat adalah seperti berikut:
Lite – RM100, Normal – RM100, JC – RM95, SC – RM92, Branch – RM89

Boleh dibeli melalui app myWOW > WOWlet


WOWcher & WOWlet boleh digunakan untuk:
  • Shoping merchandise TONE WOW
  • Shoping di merchant berdaftar
  • Boleh kongsi/transfer sesama ahli TONE WOW
  • WOWcher tak boleh guna untuk topup; WOWlet boleh


Insentif Percutian untuk tahun 2019 telah pun diumumkan. Haa... Kepada
yang tak tahu, anda semua berpeluang untuk memenangi percutian-percutian
hebat di destinasi 'shopping-sakan' Guang Zhou, China atau pun untuk berlibur di pantai-pantai eksotik Nha Trang, Vietnam!


TERBARU! Mulai 1 Ogos 2019, insentif Top Up (tidak termasuk insentif lain) yang diperoleh daripada penajaan ahli baru* TONE EXCEL (Tune Talk), boleh digabungkan dengan insentif TONE WOW EXCEL (Digi), untuk pengiraan kelayakkan Percutian Insentif ke Guang Zhou.
*Penajaan baru dari 1 Ogos 2019 dan seterusnya SAHAJA.
Contoh: TONE EXCEL + TONE WOW EXCEL


Insentif Tambah Nilai Bulanan untuk layak ke Percutian Insentif ke GuangZhou adalah:


*Details kelayakan - refer latest update di website rasmi HQ TONE WOW.



BRANCH
Syarat : mencapai komisen bulanan Baru minima - RM4,500

SERVICE CENTER
Syarat : mencapai komisen bulanan Baru minima - RM4,000

JUNIOR CENTER
Syarat : mencapai komisen bulanan Baru minima - RM3,500

NORMAL MEMBER
Syarat : mencapai komisen bulanan Baru minima - RM2,800


*Details kelayakan - refer latest update di website rasmi HQ TONE WOW.



Anda berpeluang menang pelbagai hadiah menarik menerusi pelbagai pertandingan & cabutan bertuah


*Details kelayakan - refer latest update di website rasmi HQ TONE WOW.

SYARAT PENYERTAAN

✔ Berumur 12 tahun dan ke atas
✔ Bukan warganegara memiliki pasport
✔ Blacklisted telco boleh sertai
KENAPA TONE WOW LUAR BIASA HEBAT?!

SEBAB PERTAMA:
Semua Kekuatan 4 Faktor Kejayaan
- TONE WOW Ada!

Fundamental: Jika kita nak join mana-mana bisnes network marketing, kita kena tengok 4 faktor ini dahulu iaitu syarikat, produk,pelan pemasaran & kumpulan/sistem - jika ada kekuatan 4 faktor ini, insyAllah bisnes network marketing tu bagus.

Keperluan
Hampir semua orang guna hp, tidak kira mereka dari golongan mana pun, so orang tak de masalah nak join bisnes ni sebab kalau mereka tak join pun memang mereka pakai pun.
Berkualiti
Sebab TW guna infrastructure Digi, so di mana ada coverage Digi, di situ ada coverage TW juga.
Harga berpatutan
Pertama, tak perlu beli stok yg banyak. Kedua, kadarnya sederhana.
Tiada Tandingan
Satu-satunya program seumpamanya PALING BERJAYA di Malaysia, malah di Dunia.
Tidak Bermusim
Semua orang mengunakannya, hari-hari, ada yang setiap jam, minit, saat.. & sampai mati lah guna..
Anti Kemelesetan Ekonomi
Walau pun zaman gawat, orang tetap guna hp.
Pasaran Sedia Ada
Market sangat besar – 42 juta talian, & sangat fresh – baru 100+ ribu talian TW berdaftar.
Potensi Berterusan
Budak sekolah rendah pun dah guna hp; Pasaran sampai bila-bilalah...
Dapat Benefits yg Telco Lain Tak Bagi
Selama ni bertahun-tahun pakai hp tak dapat apa, & akan terus pakai, tak dapat apa-apa, baik join TW, dapat pelbagai manfaat & yang paling best boleh buat duit$$$$$$!
Modal Sangat Kecil
Bermula RM10 & RM98.
Modal Sekali, Untung Banyak Kali
Modal sekali sahaja; Untung banyak kali (setiap kali orang topup).
Pengiraan Fast Track Telus
Setiap transaksi masuk ke sistem website TW, minimumkan manipulasi.
Tak Perlu Queue Submission
Tiada flushing, tiada pending - memudahkan urusan.
Tak Bezakan Ahli Baru & Lama
Sama sahaja plannya. Siapa usaha lebih dia dapat lebih!
Tak Perlu Jual Barang (topup)
Hanya edar simkad sekali sahaja, & simkad senang dibawa ke mana-mana.
Payout Tinggi
Sebab ini adalah Technology Base Bisnes (kos fizikal yang rendah - hanya jual simkad; tower/infra pun guna Digi punya); Bayaran balik yang tinggi kepada pengedar - komisyen topup sehingga 26% (10+3+13%), belum masuk bonus yang lain lagi tu.
Boleh di Warisi
Pendapatan ini boleh diwarisi. Apa-apa terjadi pada kita, waris kita boleh mendapat pendapatan kita ni. Ini sangat penting & terbaik!
Sangat Kukuh
TONE WOW bekerjasama dgn syarikat gergasi Digi.
Online
24 jam sehari, 365 hari setahun; Service yang boleh di bawa ke mana-mana & pada bila-bila masa.
Timing Tepat untuk Join
Produk, plan pemasaran, syarikat, sistem dah mantap – syarikat TONE GROUP dah 10 tahun.
Kumpulan MultiJutawan Dato’ Jah
Dalam group DJ, proven testimoni, orang yang paling cepat berjaya di TE, rangkaian besar, income 6 angka sebulan dalam masa hanya 9 bulan sahaja, dan ini adalah income recurring pasif, insyaAllah.
Kita Ada Sistem
Bila orang join – daftar thru online sistem; ada set tools lengkap; ada sistem ‘Base 4-Serangkai’ iaitu Preview, OnBoarding, BRTM & SCDJ; dll tunjukajar dari DJ sendiri.
Diri Sendiri
Kejayaan bermula dari kemahuan & keazaman diri sendiri mahu berjaya; WII.FM - What Is It For Me; Usah bicara soal kejayaan jika tiada ilmu di minda; SUCCESS!
SEBAB KEDUA:
Kelemahan Bisnes Network Marketing Yang Lain
- TONE WOW Atasi!
Don't get me wrong, bukan saya tak suka MLM, sebelum ni pun saya dah berjaya dalam MLM, tapi kebanyakan orang kat luar sana tak suka MLM.
Jadi bila ianya bukan MLM - lebih mudah nak jumpa/dapat prospek. TW adalah program rujukan/referral program, nature nya sama seperti MLM iaitu network marketing, cuma ianya tidak tertakluk di bawah Akta Jualan Langsung (AJL). Prospek lebih terbuka nak dengar bila bukan MLM, padahal apa-apa bisnes pun somebody got to sell, somebody got to buy, still kena cari/sharing dengan orang lain jugak.
Sebagai Makluman: Di Malaysia, ada 4 bidang jika apply A.J.L. license pun tak dapat sebab ianya bukan M.L.M. yang tertakluk di bawah AJL iaitu Insuran/ Unit Trust, Real Estate, Internet Software, & Telco.
Kalau tak join pun memang kita guna hp (topup/bill) pun, so memang dah masuk dalam bajet bulanan kita, so no worries, tak perlu keluar duit extra.
Berbanding kalau kita join bisnes lain, kita kena keluar extra bajet sebab sebelum kita join bisnes tu kita tak pakai pun produk tu... huhu...
Point ni penting sebab biasanya mana-mana bisnes network marketing, ini adalah antara perkara yang distributor takut/tak suka, bab maintenance, tiap-tiap bulan kena maintain, ada yang sampai RM ratus-ratus sebulan, ada yang sampai RM ribu-ribu sebulan jika pangkat dah tinggi tu. Worst part, produk tu dah ada stok banyak dah kat rumah.
Di TONE WOW, maintenance hanya RM30 sebulan untuk dapat komisen, yang memang kita guna pun.
Tidak perlu ingatkan rangkaian untuk maintain, sebab memang mereka pakai pun topup, pandailah mereka topup sendiri bila perlu.
Ini pukul habis semua perniagaan atas muka bumi nih!
Mana ada bisnes yg tak perlu servis customer? Kita, bila customer nak topup, kita tak perlu servis mereka, mereka pun tak cari kita, mereka topup macam biasa macam sebelum-sebelum ni yang mereka selalu topup tu :-)
Bila join jer terus kita ada beribu-ribu kedai di seluruh Malaysia yang jual topup kita tanpa kita buka 1 kedai pun, spt 7E, stesyen minyak, ada kedai kita yang online lagi – boleh beli topup thru internet banking seperti mb2u, cimbclick, so bisnes anywhere anytime. Huisykkk.. giler betul bisnes ni.. hanya bermodalkan bermula 10 ringgit jer, kita terus ada beribu-ribu kedai dari Perlis ke Johor ke Pantai Timur ke Sabah Sarawak + online banking lagi yang jual produk kita! Memang dasyat!
Sebab produk dan plan pemasaran straight forward – learning curve pendek
Tidak perlu pergi banyak kursus. Minimum sahaja.
Barulah best buat bisnes ini - dah lah kita tak perlu service customer kita di mana bila mereka nak topup mereka tak cari kita, mereka pergi topup sendiri, manakala group kita pula bila mereka tak faham mereka bolehlah rujuk info. di buku panduan, di website, & di facebook, lepas rujuk di situ tak faham juga lagi, baru lah mereka tanya kita, so bukan lah tak perlu langsung service group tapi minimum servis group. Ini yang best! Ini yang menyebabkan sesiapa yang join bisnes ini masih boleh teruskan apa yang mereka sedang lakukan sebelum join bisnes ini tidak kira lah samada mereka kerja makan gaji atau buat bisnes conventional, mahupun bisnes network marketing lain, mereka still boleh buat bisnes TW ini sebab mereka tak perlu sangat servis group & customer mereka, lagi pun apa pekerjaan apa bisnes sekali pun semua orang pakai hp, no conflict of interest, memang kita semua dah pakaipun, so baik lah join dapat juga benefitsnya & boleh buat duit.
So duplikasi senang berlaku – inilah kelebihan buat bisnes network marketing – duplikasi!
Contoh: Katakan bulan pertama dalam group u ada 25 orang, u dapatlah income sikit... u rasa-rasa next month 25 orang ni akan topup tak? Sudah tentu mereka akan topup, malah bukan itu sahaja, group mereka juga akan berkembang sebab mereka pun nak buat extra income... Katakan bulan kedua group u bertambah jadi 150 orang, income u pun bertambah, soalan seterusnya - u rasa-rasa next month berikutnya 150 orang ni akan topup tak? Again, jawapannya susah tentu mereka akan topup & network akan terus berkembang, so income pun bertambah...
Pendapatan di atas merupakan pendapatan pasif seumur hidup selagi rangkaian di bawah kita topup. Memang mereka akan topup pun sebab memang mereka pakai pun.
Kita bukan sahaja dapat pendapatan pasif recurring, malah meningkat pulak tu, insyaAllah!


P/p/s: Kenapa DJ join bisnes ini? Selain daripada sebab bisnes TONE WOW ini mempunyai kekuatan 4 faktor kejayaan, & kelemahan bisnes network marketing yang lain TONE WOW boleh atasi; sebab yang lebih utama adalah kerana bisnes ini tidak akan menyusahkan sesiapa yang join, walaupun jika orang yang join/buat/melakukan bisnes ini tidak berjaya, mereka tidak akan terbeban, sebab produk memang mereka dah/sedang/akan terus pakai pun!


Teman-teman...

Memang benar duit bukan segala-galanya… Tapi banyak perkara/masalah boleh diselesaikan dgn duit. Selain itu, kita mempunyai kawalan ke atas masa kita... Masa bersama orang tersayang kita...

Bayangkan kita boleh bersarapan jam 10 pagi bersama anak kecil dan pasangan kita di restoran mamak kegemaran kita, tatkala kebanyakan orang lain sedang sibuk bekerja di pejabat…

Bayangkan kita boleh meluangkan masa bersama orang tersayang terutama di saat mereka memerlukan kita di samping, tanpa pelu meminta keizinan/ memohon cuti dari majikan kita...

Anda dah jumpa peluang WOW ini, anda dah tahu kekuatan program ini (seperti 2 sebab yang di nyatakan di atas), kalau anda masih tak nampak lagi, asyik duk fikir alasan tak boleh buat, bukannya pikir macam mana cara aku nak manfaatkan peluang ini, saya tak tahu lah nak cakap apa lagi...
Penyalah WOW peluang yang datang ni!

TESTIMONI
TONE EXCEL

If You Want To Go FAST..
Go ALONE!
If You Want To Go FAST, FAR & BIG...
Let's Go TOGETHER!"

Sebenarnya ramai lagi, tapi tak sempat nak update semua ....


"Pilihan yang kita buat hari ini menentukan kehidupan kita di masa yang akan datang".


Testimoni kejayaan bisnes kita terdiri daripada berbagai-bagai golongan - dari miskin ke kaya, pendidikan rendah ke tinggi, yang tidak bekerja ke bekerja, surirumah, pelajar, pekerja bawahan ke korporat, ahli perniagaan, orang muda ke tua.


Siapa kita sebelum ini tidak penting, yang penting siapa kita
di masa akan datang.

SESUNGGUHNYA KEJAYAAN adalah PILIHAN...
KEGAGALAN juga adalah PILIHAN...

KITA YANG PILIH!
(Of-course dengan izinNya)
"Rakan-rakan... walau apapun sebab anda join – nak buat duit extra ker samada untuk diri sendiri/ orang tersayang/ mahupun bantu orang yang susah ker, nak bagi peluang ini kepada orang lain ker, nak support kawan yang buat ker – apapun sebabnya terpulang kepada rakan-rakan.
Untuk pengetahuan, ada rakan-rakan yang join program ini dah tunggu banyak tahun dah, ada yang sampai 10 tahun tunggu nak jumpa peluang se wow ini… Kita senang-senang sahaja ada orang bagi peluang ini tanpa mencari. Hargailah, bukan hanya dgn kata-kata bersyukur sahaja tetapi dengan melakukannya - sambut peluang ini & buat yang terbaik.
Marilah kita sama-sama memerdekakan diri kita dari belenggu asyik tak cukup duit jer & bantu orang lain seramai yang boleh.
PENUTUP
4
STRATEGI KEJAYAAN

JADIKAN TALIAN UTAMA

Jadikan TONE WOW talian utama kita. Bila ini berlaku baru lah kita topup penuh, tak de lah topup berpecah kepada HP lain, barulah masing-masing tinggi points & bila semua orang buat perkara yg sama barulah banyak bonus kita semua. Lagipun kalau tidak dijadikan talian utama, ada yang terlupa topup, sampai ada yang simkad luput & account bisnes expired, kan dah rugi tu... jangan sampai perkara ini berlaku.

Penting: Do it right on our part, nanti group kita akan duplicate it right juga. Kepimpinan melalui tauladan.


< Details nya, DJ akan terangkan kepada yg subscribe Web Replika ini, di Dashboard nanti.
STRATEGI MAKSIMUM INCOME


Berapa akaun nak buka?
Bila masanya yg tepat untuk buka?
Jika salah percaturan..

Option 1:
Income RM8,000+
Option 2:
Income hanya RM300+

Jauh beza tuh!

<Details nya, DJ akan terangkan kepada yg subscribe Web Replika ini, di Dashboard nanti.

TOP 10 ALASAN

DJ akan bantu jawab ALASAN-ALASAN yang selalu prospek kita bagi
1. Tiada Modal
Perusahaan Kecil & Sederhana (PKS),
Modal dalam RM30K – RM150K
Bisnes simkad TONE WOW,
Modal serendah RM10 & RM98 sahaja
2. Tiada Masa
Bahagikan masa dengan cara yang betul
Plan A – Kerja/ Study/ Biz lain
Plan B – Biz TONE WOW

Tunggu apa lagi? Nak tunggu ready/waktu free/sesuai, hmmm… sampai bila-bila la tak kan jumpa. Peluang datang tanpa smell tanpa color, kita tak tahu & tak ready. Tapi bila dia/peluang tu dah datang, kita sambar je… Itulah apa yang orang-orang berjaya buat. Itulah perbezaan antara orang-orang yang berjaya dengan tidak. Mereka tak tangguh-tangguh bila peluang datang, mereka terus ambil tindakan. Just block the date & time, and go for it – check-it-out sendiri! No obligation.
Udah-udah le tu hidup duk buat bajet tiap-tiap bulan. Dah tahu tak cukup – bukannya buat bajet… dah tahu tak cukop – cari lah alternatif… dah tahu tak cukup – ubahlah! Ubah…!
3. Tak Suka Cari Orang
Lumrah manusia suka recommend & promote kepada kawan-kawan & sedara mara (kadang-kadang kat orang-orang yang tak kenal pun) mengenai apa yang kita suka – produk, perkhidmatan, idea & macam-macam lagi lah. Tahukah anda apa yang kita lakukan itu di namakan network marketing. Definisi simple network marketing adalah:

"Recommending & promoting what you like".

Itu aje. Jadi, semua orang lah melakukan network marketing :-)

Contoh: Kita pergi makan di restoran yg sedap, kita beritahu kawan-kawan & sedara-mara kita betapa sedapnya makanan di situ (kat orang-orang tak kenal pun kita bagi tau especially zaman I.T. ni senang nak sebarkan info. contoh melalui facebook). Yup, kita recommend movies, muzik, hp, computer, buku, resepi masakan, pembantu rumah, doktor, kereta, rumah, sukan, politik, artis & pelbagai lagi lah. Kita semua setiap hari melakukannya.

Terdapat 2 kategori manusia:
Pertama: Orang yang recommend & promote perkara yang dia suka.
Kedua: Orang yang dibayar kerana melakukannya.

Ramai orang kata dia tak suka buat network marketing, dia tak sedar yang dia telah, sedang, & akan terus melakukannya, cuma dia TIDAK DIBAYAR.
Top 10 Alasan yang ke..

4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

<Details nya, DJ akan terangkan kepada yg subscribe Web Replika ini, di Dashboard nanti.

Dah tahu nak jawap top 10 alasan ni, senang lah kita nak counter balik alasan2 prospek2 kita.. lagi berkesan lah kita buat prospekting!

Samada Anda BUAT DUIT,
atau Anda BUAT ALASAN,
Apa yang pasti...
Anda TAK BOLEH BUAT DUA-DUA!
BUAT KEPUTUSAN


JANGAN tanya pendapat orang yang tak tahu
(tak dpt info dari preview/ tabletalk/ website) sbb biasanya mereka negatif. Nak tanya juga, pastikan mereka pun tahu sama.

JANGAN test market
sebab kita akan spoilt our market tanpa kita sedar. Test market bermakna kita belum join, belum cukup ilmu, tapi dah cerita kepada orang lain & nak ajak orang tu join.

➖ Sebab Pertama:
Bila kita buat prospekting, antara soalan yang prospek pasti akan tanya ialah "kau dok cakap-cakap kat aku ni, kau sendiri dah JOIN ker belum?", bila kita jawap “belum” (kita jangan bohong), prospek kita biasanya mereka tak cakap depan kita, mereka cakap dalam hati sahaja - "eleh dia pun tak join, tak yakin tapi nak ajak aku join, huh!"; so macam mana la prospek kita nak ikut kita (yakin/join).

➖ Sebab Kedua:
Kita belum cukup ILMU. Baru sikit prospek tanya atau bagi alasan, dah kita tak reti nak jawap. So again, macam mana la prospek nak join. Kita sendiri tak cukup ilmu nak me”NAMPAK”kan kelebihan/benefits bisnes ni. Worst part kita pun setuju dengan alasan tersebut! Haru tul!

Rakan-rakan, ilmu bisnes ni memang mudah, tapi JANGAN AMBIL MUDAH, yang mudah tu pun nak kena diMAHIRkan. So, nak berjaya dalam bisnes ni, jangan buat kerja-kerja MEMBUNUH TANPA NIAT di atas.

Nak berjaya cara lebih pantas, mudah, & dapat income banyak - ikuti sistem proven 'Base 4-Serangkai' yg akan diterangkan dalam dashboard selepas anda join nanti. Untuk teknikal App myWOW, shortcodes, daftar melalui app, website TONE WOW, dll lagi - refer dashboard.


Teman-teman

Jika apa yang anda lakukan sekarang memungkinkan anda mencapai impian anda, teruskanlah, tetapi Jika tidak, ayuh UBAH lah! SAMBUTlah PELUANG yg WOW ini! Kepada yang dah menyambutnya - BUAT BETUL2 CARA MUDAH, PANTAS, & MAKSIMUM INCOME - DJ tunjukajar di Sistem "Base-4-Serangkai" BisnesJaya.

Kita dah jumpa
LUBUK EMAS dah ni!

Gali, Gali, Gali guna
TRAKTOR!



DJ nak bawa orang-orang yang ikut DJ - berjaya!

Tidak kiralah mereka ni dari rangkaian bisnes DJ terdahulu atau dari rangkaian orang lain yang nak ikut, juga yang bukan orang-orang dari bisnes terdahulu - itu lebih ramai!

Supaya kita sama-sama berjaya dapat the truly recurring pasif income!
Bezanya - banyak dengan sikit, cepat dengan lambat - kita yang pilih!

Jadilah orang-orang yang bijak... ke arah Multiple Source of Income & Pendapatan Pasif yang sebenar-benarnya - berterusan & meningkat pulak tu, insyaAllah.




Mesej KHAS IKHLAS dari DJ…

Kepada LEADERS yang mempunyai RANGKAIAN atau STAF di bawah mereka especially leaders besar… biasanya kita ni POSITIF & BERTANGGUNGJAWAB orang nya…

Saya dengan rasa RENDAH HATI memohon anda CHECK-IT-OUT SENDIRI bisnes TONE WOW yang sedang nak pick-up ini… sekarang adalah TIMING YANG TEPAT! (jika anda check-it-out sendiri anda akan faham apa yang saya maksudkan timing tersebut..). JANGAN DENGAR CERITA DARI PIHAK KETIGA – sendiri dengar DIRECT. PERCAYA lah cakap saya jika anda tidak join pun, ramai di dalam rangkaian atau staf anda yang AKAN JOIN NANTI.. its just a matter of TIME.. No worries, bisnes ini TIDAK KONFLIK dengan mana-mana bisnes atau pekerjaan yang anda & rangkaian atau staf anda sedang lakukan sekarang sebab SEMUA ORANG PAKAI HANDPHONE, kalau TAK JOIN PUN TETAP PAKAI HP, BAIK JOIN – DAPAT JUGA BENEFITS nya & boleh buat DUIT. Kalau untuk anda dah cukup, buatlah untuk BANTU RANGKAIAN atau STAF anda.

Saya YAKIN, SEBAGAI LEADER (tidak kira kecil atau besar), kita tentu ada KEINGINAN NAK BANTU GROUP KITA baik yang rapat/loyal dengan kita atau yang biasa-biasa sahaja dengan kita, semua kita nak bantu. Jadi, saya MENYERU agar anda LUANGKAN SEDIKIT MASA BERHARGA ANDA, LAPANGKAN MINDA – GO CHECK-IT-OUT SENDIRI. DO IT NOT FOR YOU BUT FOR YOUR GROUP. HELP THEM! Kadang-kadang rangkaian atau staf kita tidak berani nak buat sebab mereka hormatkan kita & sayang pada kita, mereka takut kita tersinggung walaupun mereka SEBENARNYA MEMERLUKAN PELUANG INI. Jangan sia-siakan kepercayaan mereka & rasa hormat mereka pada kita sehingga kita TERLEPAS PANDANG akan keperluan mereka. ITS OK JIKA LEPAS CHECK-IT-OUT SENDIRI anda rasa tidak sesuai untuk anda & rangkaian atau staf anda, NO OBLIGATION lepas dengar ANDA SENDIRI DECIDE. Saya cuma mohon anda JANGAN MENOLAK TANPA TAHU CERITA SEBENAR/DETAILS… Kan kita ni orang-orang yang positif & bertanggungjawab!


"Jangan malu-malu untuk buat extra income.. kalau kita susah bukan ada orang lain yang nak tolong pun… Bangkit! Bangkit! Usah di kenang peristiwa yang lepas – baik kejayaan mahupun kegagalan, jadikan panduan & sempadan.. yang penting hidup hari ini & di masa akan datang.. Hidup kita, kita yang pilih, kita yang tentukan, kita yang usahakan, ofcourse dgn izinNya…"
Wake up & dreams... :-) Peluang dah ketuk depan pintu ni... cepat-cepat ler buka... orang lain yang di introduce sama waktu dengan u dah laju dah ni.. orang di Sabah pun laju.. boleh buat online/offline, DJ tolong tunjukajar..."
"We are not born to win or born to lose, but we are born to choose"
KELEBIHAN SERTAI WEB REPLIKA BERSAMA

TERBUKA KEPADA SEMUA

PENTING:
DJ nak jelaskan, jangan risau yg bukan di bawah rangkaian DJ atau referal webreplika ini, anda pun boleh join/beli webreplika ini, TIADA SAILANG (crossline), anda tetap di bawah upline anda ikut geneologi asal TONE WOW, anda cuma di bawah penaja upline Web Replika shj -
2 perkara yg berbeza!


BILA ANDA JOIN/BELI WEB REPLIKA INI, ANDA AKAN DAPAT

WEBSITE REPLIKA yg paling LENGKAP menceritakan mengenai BISNES simkad TONE WOW!

Website ini ditulis oleh Dato’ Jah sendiri. Segala pengalaman 10 tahun dlm bisnes network marketing, Dato’ Jah adunkan penerangan mengenai produk & marketing plan, dengan BUKA MINDA & MOTIVASI sekali - ini yg MAHAL nih! Tiada mana-mana website lain yg selengkap ini!

Dengan melanggan Web Replika ini, anda akan dapat website yang sama dgn LINK & REFERAL ID anda sendiri. Ini MEMUDAHKAN anda utk promo bisnes TONE WOW kepada semua orang di media sosial dgn hanya SHARE LINK Web Replika ini sahaja.

Jadikan DJ sebagai 'BRIDGE' anda buat prospekting. DJ yg akan terangkan kat prospek anda. Kan dah mudah kerja anda, & sukses rate lebih tinggi! InsyaAllah.
Anda tak perlu lagi bazirkan duit ribuan ringgit upah orang lain atau masa & tenaga anda sendiri buat website ini. Guna jer DJMobile.net yg dihasilkan oleh pakar dalam bisnes ini!

Dapat Bonus Rujukan Web Replika hingga Aras 3 apabila anda perkenalkan kepada rakan-rakan. Memang wow lah!

Simulasi potensi pendapatan duplikasi 10 hingga 3 Aras boleh dapat RM11,700! Wah best nih!


Anda akan dapat diskaun RM3 bagi Biz, RM2 bagi Push & RM1 bagi Lite untuk setiap pembelian simkad, walaupun anda hanya berpangkat Lite atau Biz sahaja. Murah hati DJ kan :)

Anda akan dapat diskaun 10% (ikut promosi terkini dari masa ke semasa) bagi setiap pembelian set tools

Anda akan dapat diskaun 10% (ikut promosi terkini dari masa ke semasa) bagi setiap pembelian tiket training

Anda akan dapat diskaun 10% (ikut promosi terkini dari masa ke semasa) bagi setiap pembelian merchandise. Best kan :)

Anda dapat kumpul database prospek. Dalam semua bisnes, Database is king.

Sistem akan bantu anda follow-up prospek secara auto. Tak perlu susah payah reka ayat email dan ambil masa follow up prospek. Walau bagaimana pun anda di galakkan buat follow-up sendiri juga

Terdapat pelbagai fungsi menarik di dalam dashboard seperti boleh lihat senarai maklumat prospek & ahli baru, tips jutawan, tips teknikal, info terkini, penyata income masuk, & banyak lagi!



Anda dapat lihat live statistik prospek berpontensi tinggi yg lawati ke website anda. Memudahkan anda mengawal dan menguruskan data base prospek.

Anda akan sentiasa diberi panduan & bimbingan dari barisan leader hebat Team BisnesJaya. Banyak tips jutawan daripada mentor proven bernilai ribuan ringgit akan dikongsikan kepada anda



Anda tak perlu susah payah keluar rumah pergi ke poslaju. Semua urusan postage diuruskan untuk kemudahan anda

Sertai Web Replika




Harga asal adalah
RM2,500


Tapi TUNGGU dulu...

OFFER GILER BABAS TELAH DIBUKA
untuk anda yang betul-betul nak buat duit cara MUDAH... PANTAS & MAKSIMUM INCOME..


BUKAN RM1,500
BUKAN RM500
BUKAN JUGA RM250


TAPI...


Memang WOW lah!!

Jaminan 100% wang dikembalikan jika anda tidak dapat apa yg anda beli iaitu:
  1. Website replika dgn link & referal anda sendiri
  2. Insentif2 yg di janjikan jika anda layak/capai
  3. Apa2 fungsi website replika yg telah di janjikan dlm website ini
*Tertakluk kepada terma & syarat.
Tonton video akhir berdurasi 33 saat ini.

MILIKI
WEB REPLIKA DJMOBILE.NET
DAN/ATAU
DAFTAR AHLI BARU TONE WOW
SEKARANG.

Sila klik

Click To Purchase

Selamat Menyertai

Program TONE WOW bersama
DJMobile.net


dan Selamat Maju Jaya.

-------------------- E N D --------------------

Latest Perkembangan:
💥 BERITA BAIK...!!

Tahniah kpd yg telah memiliki webreplika www.djmobile.net

Sebagai tanda support kpd Anda, dengan ini DJ umumkan

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
[ Cabaran Web Replika DJMobile.net bagi Bulan September-2019 ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖

💥 Cabaran ini terbuka kpd semua termasuk yg bukan di bawah rangkaian DJ.

❗ Siapa yg dpt Top Sponsor/Sales akan dapat hadiah spt berikut:

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
1. Top Sponsor Web Replika
- Yg paling ramai menaja direct web replika dgn minimum 10 orang.
🎁 Hadiah Tempat:
Pertama: Bernilai* RM1,000
Kedua: Bernilai* RM750
Ketiga: Bernilai* RM500

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
2. Top Sponsor TONE WOW
- Yg paling ramai menaja direct downline dgn minimum 10 orang iaitu beli simkad & join melalui Web Replika DJ Mobile.
🎁 Hadiah Tempat: Pertama: Bernilai* RM1,000
Kedua: Bernilai* RM750
Ketiga: Bernilai* RM500

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
3. Top Sales Set Tools & Merchandise
- Yg paling banyak sales set tools & merchandise dgn minimum RM1,000.
🎁 Hadiah Tempat:
Pertama: Bernilai* RM1,000
Kedua: Bernilai* RM750
Ketiga: Bernilai* RM500

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
4. Top Sales Training
- Yg paling banyak sales training dgn minimum rm1,000.
🎁 Hadiah Tempat:
Pertama: Bernilai* RM1,000
Kedua: Bernilai* RM750
Ketiga: Bernilai* RM500

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

*Bernilai bermakna hadiah boleh dalam bentuk barangan, servis, percutian, atau cash - terpulang kpd DJ nak bagi yg mana!

💥 Haaa.. tunggu apa lagi..?? Rebutlah peluang ini!

🌹 Happy sponsoring & selling 🌹
#DatoJah 🚜 🚀