Salam... Syukur Alhamdulillah...

DJ jumpa peluang ini, sambut peluang ini, & kongsi peluang ini. Tq Allah kerana rezeki mu ini.

Berilah peluang kepada diri anda dengan membaca website ini dari mula baris pertama sehingga habis baris terakhir, baca sekerat-kerat tu yang tak berapa "nampak" tu, rugi..., anda dah sampai ke page website ini, luangkan beberapa minit masa berharga anda, ianya bakal membuka satu lembaran baru yang luarbiasa hebat dalam hidup anda - WOW!


Nak tahu cara BUAT DUIT yang sungguh MUDAH & langsung TAK MEMBEBANKAN dengan menggunakan HANDPHONE kita dalam Masa 1 Hari?!

LATARBELAKANG DATO'JAH

  • 10 tahun pengalaman dalam bidang usahawan
  • 6 Figure Income Sebulan & Top Sponsor syarikat di TIGA bidang usahawan iaitu Kesihatan Air (Kangen Water -The Fastest in the World), Telekomunikasi (Tone Excel) & e-Pendidikan (Score-A)
  • Melahirkan Belasan orang Jutawan & Ribuan orang berpendapatan 4, 5 & 6 angka sebulan
  • Bekerja makan gaji di syarikat swasta IT selama 20 tahun sebelum ceburi bidang Usahawan
  • Mengeluarkan produk kesihatan DJ Moment - Navix keluaran syarikat beliau sendiri
  • Terbaru, join 1 biz affiliate, pecah rekod di hari pertama & capai pangkat Regional Partner Pantas dalam masa 2 bulan 4 hari
  • Mempunyai training center BisnesJaya Academy yang melatih para Usahawan berjaya hingga peringkat Jutawan

■ Top 10 Malaysia 2017
■ Asia Pacific Top Women Entrepreneur 2018/2019
■ Fellow of OXCEL (The Oxford Centre for Leadership, UK)

SUMMARY INCOME TE DJ
  • Di bulan pertama sahaja beliau telah dinobat sebagai Top Sponsor No. 1 syarikat bagi bulan Mei 2013

    Bulan Pertama Income terus 4 Angka (RM4 Ribu)

    Bulan Ke-3 Dah 5 Angka (RM17 Ribu)

    Bulan Ke-9 Capai 6 Angka (RM125 Ribu)

    Bulan Ke-9 Income RM184 Ribu (21 Branches)

    Dalam masa setahun setengah (Mei 2013 – Feb 2015) melahirkan 33 Branches

  • Rangkaian DJ juga ada yg dapat 5 angka sebulan dalam jangkamasa yg singkat beberapa bulan sahaja

  • DJ merupakan Ikon ‘Trend Setter‘ BisnesJaya dalam revolusi perkembangan dan pencetus aura gelombang Usahawan Telco sejak Mei 2013. Sekali lagi pencapaian beliau pecah rekod semua!

Contoh income DJ di TE

Giler betul bisnes orang masuk/join 90 henggit jer & orang topup, dapat komisyen seringgit dua jer, boleh dapat income sebegini dalam jangkamasa yang singkat sahaja!

Semuanya adalah kerana handphone merupakan barang KEPERLUAN yang PALING KERAP sekali orang guna/pakai, berbanding barang- barang keperluan lain tidak sekerap seperti penggunaan handphone!

If You Want To Go FAST..
Go ALONE!
If You Want To Go FAST, FAR & BIG...
Let's Go TOGETHER!"

PENGENALAN


Ingin Dapatkan EbooK Percuma
"Triple Multijutawan Lejen Dato Jah & Voucher Diskaun Training"?!!


KELEBIHAN



Simkad TONE WOW guna line
MODAL SEKALI seumur hidup
bermula serendah RM10.

BUKA MINDA!
FAKTA TELEKOMUNIKASI

32.4 juta

Populasi penduduk Malaysia

42.3 juta

Talian Telefon Bimbit Berdaftar
(Postpaid 10.2 juta / Prepaid 32.1 juta)*

*Sumber: Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, 2017


Telco di Malaysia

PROFILE SYARIKAT

  • TONE EXCEL SDN BHD ditubuhkan pada tahun 2009
  • Tahun 2010 menandatangani perjanjian bersama TUNE TALK
  • Tahun 2018 menandatangani perjanjian bersama DIGI
  • TONE WOW secara rasmi dilancarkan pada 18 Januari 2019
JENIS SIMKAD
Lite - RM1 x 6 bulan (ahli baru topup RM30 sebulan selama 6 bln)
Biz - RM15 + RM10 (ahli baru buat second topup RM30) & Branch dpt RM5

Haaaa…. bonus kedua ni yang paling best, di mana setiap kali orang di bawah kita topup, kita akan dibayar komisyen RM % daripada amaun topup mereka, sehingga 3 aras:

Untuk lebih jelas lagi, kita tengok simulasi potensi pendapatan bulanan di bawah. Contoh semua orang taja 10 orang & semua orang topup RM30/ RM60/ RM100.


Ok tak? Dapat income pasif/pencen RM4 ribu hingga RM13 ribu sebulan?

Ok sangat tuuu... Realiti diluar sana dapat income pasif/pencen macam tu kalau kita kerja kerajaan, kita kena kerja 30 tahun & jawatan tinggi seperti pengarah, bila kita pencen dapat lah income pencen/pasif mcam tu. Bukan senang ooo...Di sini kalau kita boleh buat dalam masa 6 bulan pun kira ok sangat lah tuh.


Tiada Had Masa & Income
Selain sebagai distributor biasa (komisen topup 3 aras), kita juga boleh jadi sebagai center (komisen topup infinity level!). Haaaaa.... dah sampai level ni - memang best! Apa-apa pun yang penting kita jadi distributor biasa dahulu, kembangkan rangkaian kita, bila dah banyak permintaan simkad dari rangkaian kita, baru lah upgrade diri kita jadi center. Kita tak nak bebankan orang yang belum sampai masanya lagi sebab nak jadi center kena beli banyak kad. Tapi bila dah sampai masanya - go ahead - upgrade - rugi kalau tak upgrade jadi center, selain dapat untung runcit jual simkad, yang best, juga dapat komisen topup lebih tinggi & hingga infinity level ooooo..... :-)

Duplikasi Service Center


Jeng, Jeng, Jeng...Now Dato' Jah bagi contoh ADVANCE sikit... Biar anda tak senang duduk lepas membaca ni...hihihi...

Kita ada lagi komisyen yang lebih advance jika kita jadi Center - samada Junior, Service atau Branch. Di sini just tunjuk satu contoh iaitu Service Center, kita boleh dapat komisen additional 2.5% dari level pertama hingga INFINITI level!
Yup infiniti level! Banyak tuuu...

Contoh, tunjuk sampai aras ke-4 sahaja, nanti kalau tunjuk sampai banyak aras kata tak logik la pulak, angkanya sangat besar.

Sampai aras ke-4 sahaja income RM12 ribu hingga RM41 ribu sebulan.

Tengok contoh ni pulak – Kita taja 100 orang di aras pertama kita, manakala semua orang yang lain menaja 10 orang.

Sampai aras ke-4 sahaja income boleh pergi sampai RM123 ribu hingga RM411 ribu sebulan
Gillerrr!!! Bisnes sekupang dua kupang boleh pergi banyak macam ni!.
Tahu lah bukan sekarang boley dapat, a few years lagi la - 3 tahun?, 4 tahun? 5 tahun?

Yang penting ada potential dapat & boleh dapat bukan jangkamasa puluh-puluh tahun & nak ke arah dapat tu tak de la income YOYO giler-giler, turun-naik skit-skit tu ada la.. insyAllah ke arah menaik kalau kita buat dengan cara yang betul & dengan izinNya.

Kena ingat, bilangan ahli sampai 100 ribu tu memang nampak sgt ramai/banyak, tapi bukan kita seorang sahaja yg buat, ini lah keindahan/kelebihan bisnes network marketing, bilangan tu kita capai atas hasil kerjasama effort teamwork (kuasa "leverage"). Tak nak tengok kat aras 4 - 100 ribu ahli tu sebab rasa macam susah nak dapat banyak tu pun tak pe, tengok jer kat aras 3 - 10 ribu ahli - itu pun income boley capai RM46 ribu hingga RM155 ribu sebulan - banyak sangat dah tuh..

Isykk...kira sendiri lah berapa income kalau infiniti level. Tak nak tunjuk lah kat sini sebab jumlahnya sangat besar, nanti kata kelentong la pulak.



Yang bestnya rakan-rakan...

(berapa banyak best la bisnes ni...hihi...tapi yang ini memang betul-betul best), yang bestnya bisnes ini, orang-orang dibawah kita nak topup mereka semua tak cari kita, mereka topuplah macam biasa yang mereka selalu topup
sebelum-sebelum ini iaitu di tempat-tempat topup seperti 7-eleven, petrol stesen, pasaraya, mesin topup, mahupun gunakan fasiliti ebanking.

Best, best kan! Kita tak perlu servis mereka! & Tak perlu nak ingatkan mereka untuk topup, mereka pun tak suka kita ingatkan, sure mereka pakai/topup punyalah.


Kerja sekali - kenalkan program/simkad ini;
Dapat banyak kali - setiap kali orang topup; Tak de apa-apa nak jual lagi.

Cerita pelik tapi benar! Salah satu perkara asas & penting yang perlu kita ambilkira semasa nak tentukan/pilih bisnes yang bagus adalah bisnes itu
kena ada REPEAT SALE & cara nak dapatkan repeat sale itu adalah dengan CUSTOMER YANG SAMA akan repeat beli lagi dari kita. Semua orang mengetahui perkara ini, ianya adalah benar, jadi tiada apa-apa yang bak pelik kan.

Haaaaa.....ni yang nak cerita nih! Di bisnes TONE WOW kita dapat
REPEAT SALE TANPA BUAT REPEAT SALE! Aikk! Macam mana boley jadi macam tuh??
Terjadinya begitu sebab CUSTOMER KITA HANYA BELI SEKALI SAHAJA DARI KITA (simkad), lepas tu mereka tak beli lagi dah dari kita (topup), tapi kita MASIH TETAP DAPAT KOMISEN (topup) SAMPAI BILA-BILA selagi customer kita tu topup! Hah! Tak ker benar tapi pelik tuh - boley dapat repeat sale tanpa buat repeat sale!??

Yup, bisnes ini memang luarbiasa! Ayuh, buka minda anda, buang prasangka anda, check-it-out sendiri dulu. Saya dulu pun tertutup minda & berprasangka.

Alhamdulillah Allah dah buka pintu hati supaya tidak lagi begitu.
Usah bertangguh, sangat sukar nak dapat peluang bisnes pelik tapi benar ni! Dah la tu modal 90 hinggit jer! & Yang sangat penting u takkan bebankan orang yang u kenalkan sebab kalau mereka buat tak berjaya pun mereka tak rugi apa-apa malah mereka dapat banyak benefits. Syukur jumpa peluang ini, sambut peluang ini, & share peluang ini - ramai boley dapat benefits & extra income. Terbaek!


Untung sehingga RM16 sekeping! Semakin tinggi pangkat anda, semakin rendah harga simkad.

Penajaan 1 hingga 20 orang direct = 1% hingga 20% (On top of komisen topup)

Jika BIZ - direct kena topup min RM30 sebulan utk 2 bulan (RM30 kredit semasa register diambilkira)
Jika LITE - RM30 utk 2 bulan.

Pengiraan dibuat setiap 6 bulan. Pembayaran bonus tahunan dibuat paad bulan Oktober & April.

Perghhh!!! Amacam...?? Dah sampai ke peringkat ni... Bukan kah best plan nya... Sebab tu suruh baca/check-it-out sampai habis dulu.


Setiap kali topup anda dapat rebat tunai 0.5% & WOWcher Point

50 sen – Web (Lite & Biz tak dapat)
RM1 – App (Lite tak dapat)

Tarikh Bayaran

Bonus 1 : Fast Track
  • Rujukan langsung dari 1hb - 15hb, dibayar pada 31hb
  • Rujukan langsung dari 16hb - 31hb, dibayar pada 11hb bulan berikutnya
Bonus 2 & 3 : Komisen Topup
  • Dibayar setiap 21hb bulan berikutnya
Bonus 4 : Untung Runcit Simkad

Bonus 5 : Bonus Tahunan
  • Dikumpulkan setiap bulan, selama 6 bulan
  • Jan - Jun akan bayar pada Oktober
  • Dikumpulkan setiap bulan, selama 6 bulan
Bonus 6 : Cash Rebate

Bonus 7 : Pendaftaran Ahli Baru
  • Dibayar pada setiap 25hb bulan berikutnya
Bonus-bonus ini akan masuk terus ke dalam akaun bank anda.
WOWcher & WOWlet boleh digunakan untuk:
  • Shoping merchandise TW
  • Shoping di merchant berdaftar
  • Boleh kongsi/transfer sesama ahli TW
  • WOWcher tak boleh guna utk topup; WOWlet boleh
Insentif Percutian 2019

Insentif Percutian untuk tahun 2019 telah pun diumumkan. Haa... Kepada
yang tak tahu, anda semua berpeluang untuk memenangi percutian-percutian
hebat di destinasi 'shopping-sakan' Guang Zhou, China atau pun untuk berlibur di pantai-pantai eksotik Nha Trang, Vietnam!

Insentif Umrah Percuma

BRANCH
Syarat : mencapai komisen bulanan Baru minima - RM4,500

SERVICE CENTER
Syarat : mencapai komisen bulanan Baru minima - RM4,000

JUNIOR CENTER
Syarat : mencapai komisen bulanan Baru minima - RM3,500

NORMAL MEMBER
Syarat : mencapai komisen bulanan Baru minima - RM2,800


Teman-teman

Jika apa yang anda lakukan sekarang memungkinkan anda mencapai impian anda, teruskanlah, tetapi Jika tidak, ayuh UBAH lah! SAMBUTlah PELUANG yg WOW ini! Kepada yang dah menyambutnya - BUAT BETUL-BETUL.

Kita dah jumpa LUBOK EMAS dah ni!
Gali, Gali, Gali guna TRAKTOR!




DJ nak bawa orang-orang yang ikut DJ - berjaya!

Tidak kiralah mereka ni dari rangkaian bisnes DJ terdahulu atau
dari rangkaian orang lain yang nak ikut, juga yang bukan orang-orang dari
bisnes terdahulu - itu lebih ramai!

Supaya kita sama-sama berjaya dapat the truly recurring pasif income!
Bezanya - banyak dengan sikit, cepat dengan lambat - kita yang pilih!

Jadilah orang-orang yang bijak... ke arah Multiple Source of Income &
Pendapatan Pasif yang sebenar-benarnya - berterusan &
meningkat pulak tu, insyaAllah - tu yang tak tahan tuh!!


Lengkapkan Set Tools

  1. Beli simkad dari Upline/ UpUplines/ HQ/ Hotline BisnesJaya 011-15141369
  2. Beli set tools ‘3-Serangkai’ BisnesJaya:



SANGAT PENTING:
Jangan hanya beli simkad sahaja, mesti beli sekali dengan set tools '3-Serangkai' BisnesJaya supaya duplikasi boleh berlaku dengan lebih efektif & efisien.




Memang la di bisnes ini yang kita kejar adalah income pasif iaitu komisen topup,
tapi along the line kita nak mencapai impian kita tu, kita gali lah juga income
aktif kita spt Untung Runcit Simkad & Untung Runcit Mechandise. Income
pasif kita gali, income aktif pun kita gali, kita gali depan belakang, dengan cara
yang mudah, cepat & dapat banyak - tak lain tak bukan
Gali Guna Traktorrrrr.....!!!!!



Fikirkan sejenak:

Setelah anda join TONE WOW, anda guna simkad tersebut, anda cuba buat bahagian bisnesnya, katakanlah... kita tak nak lah perkara ini berlaku... tapi katakanlah, anda tidak berjaya di bahagian bisnesnya...Do you know what is the worst thing that can happen to you?

Jawapannya... The worst thing that can happen to you ialah... You dapat WOWcher percuma. Dahlah tuh... modal RM98 ada airtime RM30, so modal sebenarnya RM68 jer! Hah! Jadi kepada rakan-rakan - tiada risiko... Sebab itu saya tak nampak kenapa anda tak nak cuba sambut peluang ini! Jika anda tahu cara explain dengan betul, mesti orang join punya... sebab kalau mereka tak join pun mereka memang pakai pun...


Teman-teman...

Memang benar duit bukan segala-galanya… Tapi banyak perkara/masalah boleh diselesaikan dgn duit. Selain itu, kita mempunyai kawalan ke atas masa kita... Masa bersama orang tersayang kita...

Bayangkan kita boleh bersarapan jam 10 pagi bersama anak kecil dan pasangan kita di restoran mamak kegemaran kita, tatkala kebanyakan orang lain sedang sibuk bekerja di pejabat…

Bayangkan kita boleh meluangkan masa bersama orang tersayang terutama di saat mereka memerlukan kita di samping, tanpa pelu meminta keizinan/ memohon cuti dari majikan kita...

Anda dah jumpa peluang WoW ini, anda dah tahu kekuatan program ini (seperti 2 sebab yang di nyatakan di atas), kalau anda masih tak nampak lagi, asyik dok pikir alasan tak boley buat, bukannya pikir macam mana cara aku nak manfaatkan peluang ini, saya tak tahu lah nak cakap apa lagi...
Penyalah WOW peluang yang datang ni



Fundamental: Jika kita nak join mana-mana bisnes network marketing,
kita kena tengok 4 faktor ini dahulu iaitu syarikat, produk,pelan pemasaran &
kumpulan/sistem - jika ada kekuatan 4 faktor ini, insyAllah bisnes
network marketing tu bagus



Sebenarnya ramai lagi, tapi tak sempat nak update semua ....
Nanti DJ masukkan yer geng. Pastikan anda aktif & income meningkat!

Teruskan geng... Bantu lebih ramai lagi orang di luar sana dapat
extra income, ramai yang memerlukannya ...


Dan ramai lagi testimoni yang dah dapat
untung untung unnnntunggggg...... sahaja,
dalam jangkamasa yang sangat singkat.


BUKTI demi bukti lahir... Semakin hari, TONE WOW semakin wow!
Setiap bulan pasti ada sahaja new 4-figure income earner lahir & meningkat pulak tu tiap-tiap bulan
Tunggu apa lagi, sambutlah peluang yang WOW ini

"Pilihan yang kita buat hari ini menentukan kehidupan
kita di masa yang akan datang".

ITS NOW OR NEVER

Testimoni kejayaan bisnes kita terdiri daripada berbagai-bagai golongan
-dari miskin ke kaya, pendidikan rendah ke tinggi, yang tidak bekerja
ke bekerja, surirumah, pelajar, pekerja bawahan ke korporat, ahli perniagaan,
orang muda ke tua.

Siapa kita sebelum ini tidak penting, yang penting siapa kita
di masa akan datang.


SESUNGGUHNYA KEJAYAAN adalah PILIHAN...
KEGAGALAN juga adalah PILIHAN...

KITA YANG PILIH!

(Of-course dengan izinNya)

Peluang SANGAT BESAR
Majoriti orang tak minat buat networking, termasuklah saya pada mulanya… tapi semua orang minat/perlu/terpaksa buat duit untuk keperluan dan kehendak kehidupan. Kita belajar pandai-pandai, bekerja makan gaji atau bekerja sendiri utk apa? Tak lain tak bukan untuk cari duit! Ini, saya ada cara cari duit yang sempoi dan yang penting ianya legal (ini bukan skim cepat kaya, ini kena ada usaha). Di samping kita buat duit, kita juga dapat bantu orang lain buat duit. Bukankah ini sesuatu yang baik!?
Check-it-out lah sendiri program ini, dapatkan maklumat yang lengkap. Jangan kata “No” tanpa anda check-it-out sendiri. Ini peluang wow, very brilliant konsep, sungguh mudah & langsung tidak membebankan.
Memang betul dalam kehidupan kita peluang datang & pergi, tapi itu peluang biasa-biasa, percaya lah… peluang best-best datang jarang-jarang sangat dalam hidup kita. Dah check-it-out sendiri, then anda sendiri decide, no obligation. Orang bijak membuat keputusan berdasarkan maklumat yang lengkap, bukannya dengan dengar sikit dari sana, sikit dari sini, dari orang-orang di sekeliling mereka yang tak berjaya pun. Nak berjaya kena belajar dari orang-orang yang berjaya. Jadilah orang yang bijak!
Tunggu apa lagi? Nak tunggu ready/waktu free/sesuai, hmmm… sampai bila-bila la tak kan jumpa. Peluang datang tanpa smell tanpa color, kita tak tahu & tak ready. Tapi bila dia/peluang tu dah datang, kita sambar je… Itulah apa yang orang-orang berjaya buat. Itulah perbezaan antara orang-orang yang berjaya dengan tidak. Mereka tak tangguh-tangguh bila peluang datang, mereka terus ambil tindakan. Just block the date & time, and go for it – check-it-out sendiri! No obligation. Udah-udah le tu hidup dok buat bajet tiap-tiap bulan. Dah tahu tak cukop – bukannya buat bajet… dah tahu tak cukop – cari lah alternatif… dah tahu tak cukop – ubahlah! Ubah…!
Ini tidak… biarkan aje. Kalau untuk anda dah cukop, buatlah untuk orang-orang tersayang di sekeliling anda, tak lupa juga untuk orang-orang yang memerlukannya – berkongsilah kepada mereka peluang yang sempoi ini. Kejayaan mutlak seseorang adalah apabila orang itu dapat membantu orang lain mencapai kejayaan juga.
Memang lumrah kehidupan manusia, kita secara semulajadi suka recommend & promote kepada kawan-kawan & sedara-mara (kadang-kadang kat orang-orang yang tak kenal pun) mengenai apa yang kita suka – produk, perkhidmatan, idea & macam-macam lagi lah.
Contoh: Kita pergi makan di restoran yg sedap, kita beritahu kawan-kawan & sedara-mara kita betapa sedapnya makanan di situ (kat orang-orang tak kenal pun kita bagi tau especially zaman I.T. ni senang nak sebarkan info. contoh melalui facebook). Yup, kita recommend movies, muzik, hp, computer, buku, resepi masakan, pembantu rumah, doktor, kereta, rumah, sukan, politik, artis & pelbagai lagi lah. Kita semua setiap hari melakukannya.
Tahukah anda apa yang kita lakukan itu di namakan network marketing. Definisi simple network marketing adalah: “Recommending and promoting what you like“. Itu aje. Jadi, semua orang lah melakukan network marketing.
Terdapat dua kategori manusia di dunia ini: Pertama: Orang yang recommend & promote perkara yang dia suka, dan Kedua: Orang yang dibayar kerana melakukannya.
Jadi, kadang-kadang saya nak tergelak bila dengar orang kata dia tak minat buat network marketing, dia tak sedar yg dia telah, sedang & akan terus melakukannya, cuma dia tidak dibayar. Lagi saya nak tergelak bila mengingatkan saya dulu pun cakap macam tu.
Banyak syarikat percaya, recommendation & promotion produk & perkhidmatan mereka melalui mulut-ke-mulut (word-of-mouth) adalah lebih efektif dari duit yg mereka bayar untuk pengiklanan & pemasaran secara tradisional. Maka mereka pun gunakan bajet tersebut untuk reward orang-orang yg recommend & promote ni.
Jadi, jika anda suka dengan produk & perkhidmatan mana-mana syarikat ini, JANGAN TUKAR apa yang anda telah/ sedang/ akan buat, hanya teruskan recommending & promoting, dan biarkan syarikat-syarikat ini membayar anda. Yg mana satu kategori anda? Saya pilih yang kategori kedua.
Yang saya pilih ini bukan sahaja dibayar, malah nak melakukannya pun mudah & cepat. Tak perlu pengalaman, hanya ikuti sistem nya yang simple & praktikal. Ramai yang dah merasai pendapatannya. Mulakan dengan langkah pertama dengan check-it-out sendiri.
Kepada yang minat – usah bertangguh lagi… setiap detik masa berlalu kita tetap terus pakai hp – bil/topup tetap berjalan… rugi tu kalau bertangguh, baik convert ke simkad TONE WOW sekarang juga!


Ayuh teman-teman semua...
Samada Anda BUAT DUIT atau Anda BUAT ALASAN,

Apa yang DJ pasti

Anda TAK BOLEH BUAT DUA-DUA!

(Either you make money or you make excuse - You cannot make both!)



Sebarang pertanyaan mengenai program ini, sila
hubungi Hotline BisnesJaya 011-1514 1369 atau
Rakan niaga yang berhampiran dengan anda


HARGA BUKAN

RM2,500

RM1,500

RM500

TAPI
HANYA RM70

OFFER PROMOSI ini untuk waktu terhad untuk 300 orang terawal!


Berminat nak Join DjMobile Network?
Sila Daftar Segera!

Click To Purchase

[ Member Area ]